Geen Fransman, maar in de war

Geen Fransman, maar in de war

Het verhaal is gebeurd met deze winter. Osserving op de nieuwe baan en daardoor een bepaald aantal “werken” tijd voor zichzelf te bevrijden, heb ik niet betrokken raken bij het internet dating. Hoewel het moeilijk is om de reden voor zo’n bizar te verklaren. Direct doel Vind uw tweede helft heb ik mezelf niet ingesteld. Ik wilde een zorgeloze flirten, en in allerlei chats, de interlocutors na een paar onbeduidende zinnen vereisten een postadres, foto, contact met telefoonnummer en vergaderdatum. Vond niet leuk.

En alles bleek het principe van “de zaak was in de avond, er was niets te doen. “

Om te beginnen, links een aantal van haar foto’s op een van de sites die gespecialiseerd zijn in de “Union of Hearts”. In de kolommen over zichzelf – wazig “mooi, jong, sociaal. “

Alleen al de volgende ochtend in mijn mailbox verschenen berichten van onbekende geadresseerden. Een aantal van hen moest worden gekozen om de redenen voor de actieve veeleisendheid van de “kandidaten” op de benoeming van de vergadering “in de komende dagen”. Deze categorie geavanceerde snelle contacten verdwenen.

Toen moest ik de voorgestelde communicatie met de jongens leuk vinden als “Ik zal van je houden in de kist, elke dag je handen dragen, de bloemen om het uur te geven”. Deze, klaar om u te bouwen op het altaar van de eredienst, en dan kun je drinkt over uw ongelukkige liefde “romantici”, zag ik veel van het leven op mijn leven. Dank u, ik een of andere manier gebouwd mezelf, waar.

Er zijn verschillende heel toegerekend (op het eerste gezicht) jongens, waarvan er twee, vreemd genoeg, waren burgers van buitenlandse.

Franse en Amerikaanse.

Van de communicatie met de Amerikaanse na het zien van zijn foto had ook te weigeren (ik kan niets met mij te maken: daar hou ik niet zelfvoldaan kale mannen met een bierbuik en Serges in de oren).

De meeste “Interessant” Communicatie ik uit “onderwerpen van de Franse Republiek”. Het bleek dat mijn foto kreeg in de database van de “internationale huwelijk agentschap” Romashka “(als ik me niet vergis, was het lang geleden). En ze was geïnteresseerd in iemand daar, maar “de rijken, eenzaam, jonge inwoner van de stad Nice”. In de loop van de communicatie met de “vertegenwoordigers” van het agentschap erin geslaagd om te ontdekken dat Alexander een beroep gedaan op dit agentschap vrij recent met het oog op een leven-vriendelijke metgezel naar Rusland. Zijn verlangen om precies te trouwen op de Russische vrouw gemotiveerd door het feit dat “het mysterie van de Russische ziel mij [Alexandra] altijd aangetrokken”. En na de woorden “je bent een vertegenwoordiger van de mooie helft van de mensheid, Slavyanka, mooi en vrouwelijk, zoals bijna al uw landgenoten” Ik kon het gewoon niet weerstaan.

Ik zal niet zijn latere berichten beschrijven voor een lange tijd, maar ik zou willen opmerken dat, volgens mijn eigen, persoonlijke mening, hun compilatie was niet zonder een professionele psycholoog. Het was erg sterk sable om dit sprookje geloven.

Ik zal enkel vaststellen dat de correspondentie werd uitgevoerd door middel van de “vertaler”: Ik ben het schrijven van een brief in het Russisch, na een paar dagen dat ik een antwoord te krijgen weer op de oorspronkelijke Russische (bevoegd dergelijke berichten met de juiste eindes, logische opbouw van de tekst en absoluut precies uitgevoerd leestekens). Elektronische en postadres de meeste Franse. Elke letter (en was ongeveer 10) werd vergezeld door een herinnering dat als ik de diensten van cialis generiek het Agentschap wil blijven gebruiken, ik alleen de meest gedetailleerde informatie over mezelf moet sturen (de vragenlijst is bijgevoegd) op een bepaald adres en tien tot twintig van zijn beste foto’s (bij voorkeur gemaakt met een professionele fotograaf). Ik overtuigde sterk de “vertegenwoordigers van het agentschap” dat “het papier is al op de weg”.

Ook inbegrepen “instructies”, die enkele tientallen items voorwaarden waaraan ik moet voldoen aangegeven, als mijn intentie “springen uit voor een buitenlander” is serieus en diepgaand. Start de studie van het Frans en krijgen in de vroege tijd licentie van de internationale monster (niet in het paspoort te noemen) van de bestuurder is in de eerste plaats.

Het werd ook aangegeven dat in het geval van een succesvolle ontwikkeling van onze dating op het niveau van “full-time vergaderingen”, mijn “bruidegom” alle uitgaven voor mijn transport op zich neemt en op het grondgebied van zijn staat woont. Geweldig dat je nog steeds kunt zeggen! In het algemeen dacht ik zelfs al dertig seconden aan zo’n verleidelijke zin. Nieuw leven, leuk, huis aan de kust, echtgenoot – Franse zakenman. Dan slecht?

Mijn uitwerpselen werden vernietigd door de tweede letter “Eigenaar van een Private Construction Company”. De zaak was onder het nieuwe jaar en mijn “liefhebber van strikte zakelijke kostuums, die de voorkeur geeft aan een auto MAKU JAGUAR” Vertelde me vriendelijk over hoe Kerstmis in Frankrijk wordt gevierd. En dus in detail dat ik zelf afkwam hoe precies dit festival passeert.

Wilt u bijhouden in de kennis van de subtiliteiten van de tradities van het land van de Eiffeltoren en het Filmfestival van Cannes, besloot ik op de meest elementaire manier in de horizon te elimineren. Wat kan gemakkelijker zijn – u gaat naar Yandex en voert u de “Kerstmis in Frankrijk” in de zoekreeks. Gaan naar de eerste site, die naar voren kwam als gevolg van het zoeken, mijn gelukzalige fantasieën met betrekking tot de voorkeur aan de witte calamine en prachtige zeevruchten “werden onmiddellijk vernietigd: de informatie die op de site werd verstrekt, viel volledig samen met de tekst van de letter” West-Russische klassieke literatuur “.

Ik zal niet zeggen dat ik de nacht niet heb geslapen en mijn haar verstoorde. Precies het tegenovergestelde. Ik werd zelfs grotere opwinding vastgelegd. In reactie op de boodschap “, brak ik mijn hart,” bewonderde ik hem met een uitstekende kennis van de cultuur van mijn land en vroeg om te vertellen over zijn geboortestad. Na zijn reactie werden door kansarme zoekmachines die hierboven zijn beschreven, de gegevens over mooie woorden “eerder ongehuwd en geen kinderen” gevonden. Trouwens, ik heb er nooit in geslaagd om informatie over het bureau “Romashka” te krijgen, en ik heb het echt goed geprobeerd.

Dientengevolge, een maand later, zonder te wachten op informatie over de bescheiden loyale RF, heeft de vertegenwoordiger van het “Agentschap”, geïntroduceerd door Marina, me verteld dat de “Sorbonne Graduate” op zakenreis naar Canada ging. Het was de laatste boodschap van hem!

Ja, ik ben er op de een of andere manier niet op. Zelfs vreemd.

Ik kan niet verklaren met 100% vertrouwen dat ik “wilde ontvoeren van een buitenlandse boutinal,” maar er was een resistent gevoel dat ik werd geaccepteerd voor een idioot, goed, of in ieder geval voor de dwaas. En tevergeefs.

In het begin wilde ik “de zaak geven” en de “materialen” “overbrengen” “en volgt” en toen voelde ik me op de gedachten dat het niet nodig was voor “niemand” en besloten om de Russische burgers eenvoudigweg op de hoogte te stellen van de Russische burgers over het gevaar Doe ze pijn.

Moraliteit: Meisjes, Russen, landgenoten! Ik spellen, wees waakzaam! Meet me te ontmoeten, vallen liefde, trouwen en gelukkig zijn, maar met de geest! Laat een kat niet nodig in een zak! Vertrouw niet op je lot met een kortstondige “agency”.

En alleen, rijke Franse laten neerslaan u en uw voordeel te bereiken hier, in Rusland. En niet via een computer en het internet, maar allemaal bekend, maar vanaf deze niet minder aangenaam-snoep gekocht middelen en methoden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *